top of page
Search

Els Tirons: Una Banda Increïble als Déferlantes 2024




Aquest any, els Déferlantes 2024 al Barcarès van tenir el privilegi de comptar amb la presència d'una banda excepcional: Els Tirons. Aquesta formació musical, coneguda per la seva energia desbordant i la seva capacitat d'encendre l'ambient, va oferir un espectacle inoblidable al públic assistent.


Els Tirons es caracteritzen pels seus instruments icònics que inclouen la trompeta, el saxòfon, la bateria i el tambor. Cada actuació és una explosió de ritme i melodia, creant una atmosfera vibrant que fa ballar i gaudir a tothom. Amb una combinació única de sons i una presència escènica captivadora, aquesta banda sap com convertir qualsevol esdeveniment en una festa memorable.


Així, els assistents als Déferlantes 2024 van viure una experiència única gràcies a Els Tirons, que van demostrar una vegada més per què són una de les bandes més estimades i reconegudes en l'escena musical actual. Si vols descobrir més sobre aquesta increïble banda i seguir les seves pròximes actuacions, no dubtis a visitar el nostre lloc web










435 views0 comments

Comments


bottom of page