top of page
Search

61è Festival dels Dies de Germanor Catalana


Els passats 13 i 14 de juliol es va celebrar el 61è Festival dels Dies de Germanor Catalana a Sant Joan de Vilatorrada i a Sitges. El Ballet Joventut i l'Esbart de Manresa es van reunir per oferir un magnífic espectacle al públic, que va assistir especialment per veure les danses tradicionals catalanes.


El Ballet Joventut va ser molt ben rebut i va aprofitar l'oportunitat per reunir-se amb l'alcalde de Manresa i visitar la basílica de la ciutat. Va ser un intercanvi cordial de regals i abraçades. Els dos grups es coneixen des de 1966 i esforcen per mantenir viva la cultura catalana amb danses històriques.


Aquest esdeveniment, que uneix dues ciutats en una celebració de la cultura i tradició catalana, continua sent un testimoni viu de l'esperit de germanor i col·laboració que caracteritza aquestes trobades. Les actuacions van ser una meravella visual i emocional, reflectint l'ànima i la passió dels participants.


El Festival dels Dies de Germanor Catalana no és només una celebració de la dansa, sinó també un espai de trobada i reforç dels llaços culturals entre les comunitats catalanes. Gràcies a iniciatives com aquesta, la rica tradició de la dansa catalana segueix viva i vibrant, inspirant a futures generacions.












108 views0 comments

Comments


bottom of page